Vrijstaande woning type Brink #052

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Een vrijstaande woning in een groene nieuwbouwwijk, daar heb je altijd al van gedroomd. In Zeister Enk maakt bouwnummer 52 dromen waar. Je geniet hier van 171 m2 aan woonoppervlakte, een eigen oprit met 2 privé-parkeerplaatsen en berging van 18 m2. Maar bovenal van héél veel groen rondom het huis. De tuin ligt op het zuiden en is maar liefst 357 m2 groot. Een buitenkeuken, moestuin en loungeset past dus allemaal met gemak. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning type Brink #052

ca. 171 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 357 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!