Vrijstaande woning type Brink #046

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 46 is een vrijstaande woning in de nieuwbouwwijk Zeister Enk. En met een woonoppervlakte van 171 m2 woon je hier straks heerlijk. De achtertuin op het zuiden is maar liefst 205 m2 groot, dus genoeg plek om te barbecueën of borrelen terwijl de kids zich uitleven op de trampoline. En heb je de oprit met 2 privé-parkeerplaatsen en berging van 18m2 al gezien? Je leest het: hier is thuiskomen elke dag een feestje!

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning type Brink #046

ca. 171 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 205 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!