Vrijstaande woning type Brink #043

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 43 is een vrijstaande woning die barst van karakter. Terwijl je binnen van de 171 m2 aan woonoppervlakte geniet, proef je in de achtertuin op het zuiden van maar liefst 301 m2 elke dag het buitenleven. Door de vrije ligging is de tuin extra groot, dus kiezen tussen een buitenkeuken, trampoline of luxe loungeset hoeft niet meer. De 2 parkeerplekken op eigen terrein en berging (18 m2) maken het plaatje compleet! Wordt dit jouw nieuwe thuis?

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning type Brink #043

ca. 171 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 301 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!