Vrijstaande woning type Brink #042

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Wow, bouwnummer 42 in Zeister Enk is een echte showstopper. Het prachtige gevelaanzicht en de mooie ligging maken van deze vrijstaande woning een lust voor het oog. Binnen geniet je van 171 m2 aan woonoppervlakte en buiten is het in de tuin van 207 m2 op het noorden volop ontspannen. Oh, en vergeet de eigen oprit met 2 privé-parkeerplaatsen en aangebouwde berging (18 m2) niet. Ja, dit moet ‘m worden!

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning type Brink #042

ca. 171 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 207 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!