Vrijstaande woning type Brink

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De 4 vrijstaande woningen type Brink zijn met een woonoppervlak van circa 171 m2 het grootst van alle woningen in Zeister Enk fase 2. De architectuur van deze woningen met karaktervolle dakspanten, uitkragende kappen en rijke gevels, is geïnspireerd op de vroegere brinkwoningen en zijn voorzien van alle gemakken van nu. De grote open ruimtes in de woningen nodigen je uit om hier optimaal te genieten.

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning type Brink

ca. 171 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
gezinsleven
image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!