Vrijstaande woning type Brink

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De 3 vrijstaande woningen type Brink zijn met een woonoppervlak van circa 167 m2 het grootst van alle woningen in Zeister Enk fase 1. De architectuur van deze woningen met karaktervolle dakspanten, uitkragende kappen en rijke gevels, is geïnspireerd op de vroegere brinkwoningen en zijn voorzien van alle gemakken van nu. De grote open ruimtes in de woningen nodigen je uit om hier optimaal te genieten.

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning type Brink

ca. 167 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
gezinsleven
image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

360 graden binnen kijken

Ben jij ook zo benieuwd hoe de vrijstaande woningen type Brink in Zeister Brink fase 1 er van binnen uit komen te zien? Dan vind je deze 360 graden interieur beelden vast te gek! Je kunt hier ook de interieur beelden van de 2 onder 1 kapwoningen bekijken. Welke interieur spreekt jou het meeste aan?