Levensloopbestendige tussenwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Zeister Enk fase 1 komen 7 karaktervolle levensloopbestendige tussenwoningen met een compleet woonprogramma op de begane grond. Keuken, woon-, bad- en slaapkamer; alles gelijkvloers bereikbaar zonder traplopen. In deze sfeervolle levensloopwoning met compacte tuin woon je ontspannen in een prachtige groene omgeving, omringd door imposante eeuwenoude bomen. De woonoppervlakte van circa 93 tot 105 m2 is ideaal als de kinderen het huis uit zijn en jullie wat kleiner willen gaan wonen.

In aanbouw / bewoond

Levensloopbestendige tussenwoning

ca. 93 - 105 m2
3 kamers
2 woonlagen
Tuin
image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Mandeling terrein levensloopwoningen

Als bewoner van één van de levensloopwoningen ben je niet alleen eigenaar van een prachtige woning, maar ook mede-eigenaar van het tussengelegen mandelige terrein. Dit eigendom brengt met zich mee dat je samen met de eigenaren van de andere woningen als deelgenoot verantwoordelijk bent voor het onderhoud van het terrein en alles wat daarbij hoort. BPD zal in een verder stadium een aantal opties aanbieden waar jullie als eigenaren over mee kunnen denken en hier een bedrag voor vrijstellen. De maandelijkse kosten voor dit mandelige terrein bedragen circa €14,00 per maand.