2 onder 1 kapwoning type Enk #054

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning in de nieuwbouwwijk Zeister Enk maakt nieuwsgierig. Met 153 m2 aan woonoppervlakte, een berging van 18 m2 en 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein is er aan ruimte geen gebrek. En omdat deze woning een tuin op het westen van 125 m2 heeft, geniet je hier de hele dag door van het buitenleven bij jou thuis. Of je hier nu ‘s ochtends rustig de dag begint of juist samen met vrienden borrelt tot de zon ondergaat. Kom jij bouwnummer 54 verder ontdekken?

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type Enk #054

ca. 153 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 125 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!