2 onder 1 kapwoning type Enk #053

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 53 vormt een paar met bouwnummer 54 en springt meteen in het oog. Deze 2 onder 1 kapwoning biedt 153 m2 aan woonoppervlakte en een tuin van 150 m2 op het westen. Dit wordt de plek waar je ontspant na een drukke dag op werk of juist gezellig samenkomt met vrienden. De eigen oprit, 2 privé-parkeerplaatsen en berging van 18 m2 maken het plaatje compleet. Nog heel even geduld... 

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type Enk #053

ca. 153 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 150 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!