2 onder 1 kapwoning type Enk

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Zeister Enk fase 1 komen 2 ruime, karaktervolle 2 onder 1 kapwoningen type Enk met een complete afwerking. De woningen hebben standaard 3 slaapkamers en zijn voorzien van alle moderne gemakken. De architectuur van de rijk gedetailleerde enkwoningen is geïnspireerd op de historische Enk met een knipoog naar het agrarische verleden van het gebied. Deze 2 onder 1 kapwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 139 m2.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type Enk

ca. 139 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
gezinsleven
image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

360 graden binnen kijken

Ben jij ook zo benieuwd hoe de 2 onder 1 kapwoningen type Enk in Zeister Enk fase 1 er van binnen uit komen te zien? Dan vind je deze 360 graden interieur beelden vast te gek! Je kunt hier ook de interieur beelden van de vrijstaande woningen bekijken. Welke interieur spreekt jou het meeste aan?