2 onder 1 kapwoning type Brink #045

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Droom jij van een 2 onder 1 kapwoning in een groene omgeving? Dan is bouwnummer 45 in Zeister Enk jou op het lijf geschreven. Dit huis biedt met 147 m2 aan woonoppervlakte, 2 parkeerplekken op eigen terrein en berging (18 m2) alle comfort dat je zoekt. Op straat maak je een praatje met de buren, waar je thuis juist weer tot rust komt na een drukke dag op werk. En in de tuin op het zuiden van 145 m2 proef je hier het hele jaar door van het buitenleven bij jou thuis. Kan het nog beter? 

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type Brink #045

ca. 147 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 145 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!