2 onder 1 kapwoning type Brink #044

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 44 vormt een paar met bouwnummer 45 en heeft alles wat je hartje begeert. Deze woning is duurzaam en staat garant voor maximaal woonplezier. Met de 147 m2 aan woonoppervlakte, berging van 18 m2 en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein is er aan ruimte geen gebrek. Maar de tuin op het zuiden van 145 m2 is toch wel de kers op de taart. Of je nu van een moestuin, buitenkeuken of loungeset droomt: bij deze 2 onder 1 kapwoning kan het allemaal. Nog heel even geduld...

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type Brink #044

ca. 147 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 145 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!