2 onder 1 kapwoning type Brink #041

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van een groene nieuwbouwwijk? En woon je het liefst in een duurzame 2 onder 1 kapwoning met ruimte voor het hele gezin? Dan is bouwnummer 41 in Zeister Enk jou op het lijf geschreven. Dit huis biedt 160 m2 aan woonoppervlakte en een tuin van 156 m2 op het noorden, dus hier loop je elkaar zowel binnen als buiten niet snel voor de voeten. PS Heb je de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en aangebouwde berging (18 m2) al gezien? Hier woon je straks heerlijk.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type Brink #041

ca. 160 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 156 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!