2 onder 1 kapwoning type Brink #040

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Wanneer je de oprit van bouwnummer 40 oploopt voel je je meteen thuis. Ook binnen heeft deze duurzame 2 onder 1 kapwoning alles wat je hartje begeert. Van 143 m2 aan woonoppervlakte tot een open woonkeuken en openslaande deur naar de tuin. In de tuin van 159 m2 op het noorden, met plek voor alles en iedereen, geniet je van alle rust en privacy na een drukke dag op werk. En heb je de oprit met 2 parkeerplaatsen en aangebouwde berging (18 m2) al gezien? Nog heel even geduld…

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type Brink #040

ca. 143 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 159 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!