2 onder 1 kapwoning type Brink #039

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Altijd al gedroomd van een 2 onder 1 kapwoning in een groene nieuwbouwwijk? Stop met zoeken, bouwnummer 39 in Zeister Enk is het helemaal! Met 160 m2 aan woonoppervlakte, 2 parkeerplekken op eigen terrein en aangebouwde berging (18 m2) laat dit huis bijna niets te wensen over. En heb je ook de tuin van 156 m2 op het noorden al gezien? Dit wordt een heerlijke plek om te borrelen of barbecueën terwijl de kids zich uitleven op de trampoline. Met zoveel ruimte is concessies doen sowieso niet nodig.  

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type Brink #039

ca. 160 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 156 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!