2 onder 1 kapwoning type Brink #038

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 38 is een van de karaktervolle 2 onder 1 kapwoningen type Brink in Zeister Enk. En deze woning nodigt direct uit om binnen te komen. Met 143 m2 aan woonoppervlakte heb je hier genoeg ruimte om heerlijk te wonen en af en toe toch logés te ontvangen. Schijnt de zon? Dan is het in de tuin van 162 m2 op het noorden wel heel lekker vertoeven. PS Heb je de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en aangebouwde berging van 18 m2 al gezien? Ja dit wordt ‘m! 

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type Brink #038

ca. 143 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 162 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!