2 onder 1 kapwoning type Brink

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Zeister Enk fase 2 komen 6 ruime, karaktervolle 2 onder 1 kapwoningen type Brink met een complete afwerking en standaard 3 slaapkamers. Rijk gedetailleerde brinkwoningen met tijdloze architectuur voorzien van alle gemakken van nu. De 2 onder 1 kapwoningen van Zeister Enk hebben een woonoppervlakte tussen de circa 143 m2 en 160 m2.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type Brink

ca. 143 - 160 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
gezinsleven
image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

Bodemwarmtepomp of luchtwarmtepomp

Alle woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een bodemwarmtepomp en de tussen- en hoekwoningen krijgen een luchtwarmtepomp. 


Een bodemwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de bodem en een luchtwarmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht. Deze lucht wordt van buitenaf afgezogen voor warm water en vloerverwarming.


Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!