2 onder 1 kapwoning type Brink

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Zeister Enk fase 1 komen 6 ruime, karaktervolle 2 onder 1 kapwoningen type Brink met een complete afwerking en standaard 3 slaapkamers. Rijk gedetailleerde brinkwoningen met tijdloze architectuur voorzien van alle gemakken van nu. Gemiddeld hebben de 2 onder 1 kapwoningen van Zeister Enk een woonoppervlakte van circa 139 m2.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type Brink

ca. 139 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Zuid
image alt

Energieneutrale woningen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

image alt

360 graden binnen kijken

Ben jij ook zo benieuwd hoe de 2 onder 1 kapwoningen type Brink in Zeister Brink fase 1 er van binnen uit komen te zien? Dan vind je deze 360 graden interieur beelden vast te gek! Je kunt hier ook de interieur beelden van de vrijstaande woningen bekijken. Welke interieur spreekt jou het meeste aan?