Woning kopen in Zeister Enk fase 2? Rabobank helpt je bij je financiele check

30 juli '21

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in Zeister Enk fase 2? Dan ontvangen wij graag je financiële check, zodra de verkoop is gestart. Een financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur, waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. De Rabobank biedt je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Neem contact op met een van de adviseurs

Vraag je financiële check digitaal aan en kom in contact met onderstaande Rabobank adviseurs en voor het maken van een afspraak voor een gratis financiële check.

  • Ed Folmer
  • Joeri Verwers
  • Merve Umit

Vul je het formulier in dan kan je in de week van 9 augustus een reactie van Rabobank verwachten voor het maken van een afspraak. 

Aanvragen financiële check

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Financieel adviseurs Ed, Joeri en Merve van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het project Zeister Enk. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op https://www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek

Let op!

Heb jij je al eerder voor fase 1 ingeschreven? Let dan op dat je ook voor fase 2 je financiële check opnieuw upload en dat deze niet ouder is dan 3 maanden op het moment van de toewijzing.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen of (deels) met eigen middelen betaalt. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.