Opgeleverd

Waarom moet je al zo vroeg je keuzes doorgeven?

31 juli '21

De eerste kopers kunnen tot 17 september de meer- en minderwerk opties doorgeven. Waarom zo vroeg? De officiële start van de bouw is toch nog niet vast gesteld? Dat klopt, maar al die keuzes moeten worden ingetekend op de plattegronden van de woningen. Reinbouw legt meer uit over de processen achter de schermen.

image alt

Reinbouw legt uit

Al het meer- en minderwerk moet tijdig doorgegeven worden, zodat wij het bouwproces zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Door het tijdig aangeven van uw definitieve wensen kunnen wij streven naar de realisatie binnen de afgegeven indicaties van oplevering.
Waarom dient al het meer- en minderwerk zo tijdig doorgegeven te worden? Omdat het project waarin u een woning heeft gekocht, seriematig wordt gebouwd. Reinbouw heeft een lange periode van voorbereiding waarin allerlei afspraken met leveranciers en installateurs worden vastgelegd.
In de kopersprocedure is vastgelegd wanneer voor welk bouwnummer in de eerste fase van het project Zeister Enk de laatste datum is om nog wijzigingen door te geven. Deze datum geldt zowel voor alle opties, als voor de keuzes met betrekking tot sanitair en keuken.

image alt

Fijne vakantie

De aannemer wenst iedereen een fijne vakantie. Vanaf 23 augustus is Reinbouw weer bereikbaar voor vragen en afspraken met de kopersbegeleider.