Opgeleverd

Tijdelijk laadpunt en eerste deelauto op Zeister Enk

31 oktober '22

Goed nieuws voor bewoners en omwonende van Zeister Enk. Er wordt een tijdelijk laadpunt en een eerste deelauto in de wijk geplaatst. Maar hoe maak ik hier gebruik van? Bekijk hier hoe de deelauto er uit ziet en per wanneer je gebruik kan maken van de deelauto of het laadpunt.

image alt

In opdracht van de gemeente Zeist en BPD Gebiedsontwikkeling plaatst MobiGo elektrische deelauto’s in de wijk Zeister Enk. Tijdens de feestelijke handeling afgelopen juni hebben alle toekomstige bewoners van Zeister Enk een jaarabonnement met rijtegoed gekregen van BPD Gebiedsontwikkeling.

Op 2 november wordt eerst een tijdelijk oplaadpunt geplaatst, zodat in de loop van november de eerste deelauto op de Zeister Enk in gebruik genomen kan worden. De definitieve laadpunten zijn besteld, maar kunnen door de lange levertijden pas in het voorjaar van 2023 worden geleverd en geplaatst. Met behulp van het tijdelijke laadpunt kunnen de bewoners tot die tijd toch gebruik maken van de deelmobiliteit.

MobiGo geeft uitleg over de auto, het autodelen, het laden en het maken van een proefrit. Ook kan je gebruikmaken van een elektrische bus van MobiGo. Deze bus is te vinden in het centrum van Zeist. De uitleg en het aanmelden kan via onderstaande link. 

Meer over MobiGo
  Meer over Zeister Enk
  Nieuwsoverzicht