Goede redenen te verhuizen naar Zeister Enk

17 september '20

Benieuwd of Zeister Enk in Zeist jouw plek is? Dan geven we je hier vast 5 goede redenen om de stap te wagen naar deze nieuwbouw!

De voordelen van nieuwbouw

Zeister Enk is helemaal nieuw. En dat is hartstikke fijn! Nieuwbouw brengt namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee. Zo zijn de woningen goed geïsoleerd, wat zorgt voor comfort én een lagere energierekening. Deze nieuwbouwwoningen zijn namelijk energieneutraal! Ook heb je weinig onderhoudskosten dankzij alle nieuwe en duurzame materialen. En last but not least; je woont lekker rustig omdat de woningen voldoen aan de wettelijke eisen voor geluidsisolatie.

Ook dit zijn de voordelen van nieuwbouw

Wonen met karakter

Een nieuwbouwhuis kan eruitzien als 13 in een dozijn. Niet in Zeister Enk! Hier bouwen we met oog voor het landelijke verleden. Dat zie je terug in de grote dakvlakken, lage gootlijnen, kleine gevelopeningen en hier en daar een wolfseind die herinneren aan de traditionele boerderijen. De brinkwoningen verbinden met hun statige stijl de wijk met de rest van Zeist. Woon jij straks aan de enk of langs het bos?

Er is van alles te doen

Zeist saai? Helemaal niet! In de binnenstad vind je goede restaurants, cafés, volop winkels, het Figi theater en een bioscoop. Ook zijn er veel sportverenigingen, zoals voetbal en hockey, waar je je bij kunt aansluiten en worden er regelmatig evenementen georganiseerd. En wat dacht je van het prachtige Slot Zeist waar je door de zalen kunt struinen of kunt picknicken in de slottuin?

image alt

Natuur maakt gelukkig

Zeister Enk komt te liggen tussen al bestaande bebossing. Hierdoor is het eenvoudig om een ochtendwandeling door de natuur te maken of alleen al de wind door de bomen te horen ruisen. Daarbij zijn het Zeister Bos en de Utrechtse Heuvelrug op fietsafstand. Trek de natuur in en vind je geluk tussen het groen!

Optimaal bereikbaar

Hoe centraal wil je wonen? Zeist ligt midden in Nederland, dicht bij de uitvalswegen A27 en A28 én met goede ov-verbindingen. Zeist kent een eigen station, Driebergen-Zeist, en heeft goede busverbindingen richting Utrecht Centraal. Bovendien ben je vlot bij het transferium op Utrecht Science Park. Met de tram reis je vanuit hier gemakkelijk verder.

Overtuigd?

Ben jij na het lezen van dit bericht overtuigd en wil je de stap wel wagen? Laat je gegevens achter onder jouw favoriete woning en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Zeister Enk. Je krijgt als eerste een bericht wanneer de verkoop start.

Kies jouw favoriete woning