De eerste conceptbeelden zijn er!

30 oktober '20

We hebben leuk nieuws, de eerste conceptbeelden van Zeister Enk zijn er! Achter de schermen zijn we met de architect en de aannemer nog druk in de weer om alle informatie definitief te maken voor de start verkoop. Maar wat is het leuk om de conceptbeelden al met jullie te delen. Zeker bij zo'n prachtig plan als Zeister Enk. Kijk je mee?

Mix van diverse woningtypen

In Zeister Enk komen 76 koopwoningen in het aanbod in een brede mix van woningtypen. Zo komen er hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande en levensloopbestendige woningen. Er zijn 2 stijlvarianten; type Brink en type Enk. Gaat jouw voorkeur uit naar de karakteristieke dakspanten, uitkragende kappen en rijke gevels van de Brinkwoningen of val je voor de meer romantische architectuur van de Enkwoningen die doet denken aan een luxe hoeve?

Welke woning je ook kiest, ze hebben in ieder geval 1 ding gemeen. Zoeken naar een parkeerplek behoort tot het verleden, want alle woningen hebben 2 eigen parkeerplekken. De 2 onder 1 kapwoningen en de vrijstaande huizen parkeren op eigen terrein en de overige woningen hebben hun parkeerplekken pal om de hoek. Zo hoef je nooit ver te lopen met je zware boodschappentassen. Ideaal!

Tip van de sluier

Hieronder alvast een tip van de sluier, een kleine selectie van de conceptbeelden. Deze concepten worden mogelijk nog op enkele onderdelen aangepast. Er kunnen nog details aan de woningen veranderen. Meer informatie over de woningen vind je op de pagina Woningen. Enthousiast geworden over dit geweldige nieuwbouwplan in Zeist? Laat dan onderaan de pagina je gegevens achter. Zodra we meer informatie over de woningen hebben of als de definitieve impressies klaar zijn, laten we het je weten via de digitale nieuwsbrief van Zeister Enk. Maak ook meteen een persoonlijk account aan. Dan ben je volledig voorbereid zodra de verkoop van Zeister Enk start. Dat is naar verwachting in het 1e kwartaal van 2021.

Naar pagina Woningen