Opgeleverd

Zo komen de woningen er van binnen uit te zien

7 juni '21

De verkoop van de woningen in Zeister Enk fase 1 komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat de exterieur impressies klaar zijn en we meer vertellen over de start verkoopdatum. Eerst laten we jullie graag zien hoe de woningen eruit gaan zien!

image alt

Binnenkort in verkoop

Naar verwachting gaan de 53 woningen in Zeister Enk fase 1 binnenkort in verkoop. Alle belangstellenden worden op de hoogte gebracht via de nieuwsbrief over de exacte datum. Tot die tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Denk hierbij aan de exterieur impressies en de afwerking van de woningen. Op de woningenpagina zie je nu de nieuwe beelden bij de bouwnummers.

Bekijk de woningen

Persoonlijk account

Wanneer je straks een woning wilt kopen in Zeister Enk, kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. Hier geef je digitaal jouw voorkeuren door wanneer de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon makkelijk online. Ook word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via de nieuwsbrief.

image alt

Alle woningen in beeld

Nu je de tussen-, hoek- en levensloopwoningen hebt gezien blijven er nog 2 verschillende woningtypes over. Ben jij ook zo benieuwd hoe de 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen in Zeister Enk fase 1 er van binnen uit komen te zien? Dan vind je deze 360 graden interieur beelden vast te gek!

Bekijk 360 graden beelden
2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen bekijken? Bekijk 360 graden beelden
Welke woning is jouw favoriet? Bekijk de woningen