Opgeleverd

Bouwnummers en prijsindicatie online

20 mei '21

De voorbereidingen voor de start verkoop van de 53 woningen van Zeister Enk fase 1 te Zeist zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op de website, met de voorlopige prijzen en de plattegronden, zodat je per bouwnummer kunt zien welk prijskaartje er ongeveer bij hoort. Welk bouwnummer is jouw favoriet?

Bekijk snel alle bouwnummers

Vrijstaand, 2 onder 1 kap of rijwoning?

In Zeister Enk worden in fase 1 hoek- en rijwoningen, levensloopbestendige woningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. De architectuur van deze woningen is geïnspireerd op het agrarische verleden van het gebied. De ramen, grote dakvlakken, lage gootlijnen en grote porten of een wolfseind: de nieuwbouwwoningen rondom de Enk krijgen de uitstraling van een Brinkwoning. Uiteraard in een modern en comfortabel jasje, met rijke detaillering in het metselwerk, bogen en mooie brink ramen. Prachtige huizen in een eeuwenoude groene omgeving. Kom jij hier wonen?

Voorlopige prijzen

De definitieve prijzen voor de woningen zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige prijzen per bouwnummer gepubliceerd. De prijzen variëren vanaf €375.000 tot €809.500 v.o.n. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan snel of deze binnen je budget past! Om voor meer mensen betaalbaar wonen mogelijk te maken, geldt voor alle woningen met een v.o.n. prijs van €375.000 t/m €395.000 een zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding. De definitieve prijzen volgen uiterlijk een week voordat de verkoop start!

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van de woningen van fase 1 in Zeister Enk. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving op het moment dat de verkoop is gestart. Het is dus belangrijk om hiervoor van tevoren een account aan te maken.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk alle bouwnummers