Opgeleverd

Bouwnummer fase 2 staan online

28 juli '21

Alle beschikbare bouwnummers van Zeister Enk fase 2 die in verkoop gaan staan nu online samen met de indicatieve prijzen en de geïllustreerde plattegronden. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod en plaats jouw favoriete woning op je persoonlijke wensenlijst.

Voorlopige prijzen en plattegronden

We hebben de indicatieve prijzen en geïllustreerde plattegronden van de woningen op de website geplaatst. Dit geeft aan wat wij nu verwachten wat de woningen gaan kosten en hoe de indeling van de woningen gaat worden. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een woning tussen zit die bij jouw wensen en budget past. Op het moment dat alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs bij start verkoop definitief vastgesteld. 

Zet jouw favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. 

Planning

Naar verwachting zal deze week ook de datum van de start verkoop bekend gemaakt worden. Op het moment dat de verkoop start zijn ook alle verkoopdocumenten beschikbaar. Kijk op moment van de start verkoop bij je favoriete woning(en) voor onder andere de plattegronden en verkoopdocumenten. Documenten zoals over het meer- en minderwerk en de afwerking vind je in jouw account van Mijn Eigen Huis.

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod