Wonen in Zeist: nieuwbouw Zeister Enk

Zeist, een dorp met stadse allure. Hier heb je een bloeiend sportief en cultureel verenigingsleven, goede restaurants en levendige cafés, een divers scholenaanbod en als kers op de taart prachtige natuur. Het is een gezellige en veilige omgeving om in op te groeien, te wonen en te leven.

image alt

Slotstad Zeist

Zeist wordt ook wel de Slotstad genoemd, naar het Slot Zeist dat midden in het centrum staat. Het middeleeuwse kasteel geeft het dorpshart een zekere grandeur, en ook de winkelstraat Slotlaan straalt exclusiviteit uit. Tel daar de eeuwenoude bomen bij op die her en der door de stad staan, dan voel én zie je hoeveel sfeervols Zeist te bieden heeft.

Je eigen paleis

Creëer in Zeist je eigen paleisje! In Zeister Enk is jouw huis namelijk ook omsloten door eeuwenoude bomen, wat de wijk een rustige en sfeervolle uitstraling geeft. Ook dit is een plek om gasten uit te nodigen, om mee door je tuin of wijk te wandelen en ze een heerlijke high tea te serveren. Net zoals de graven en gravinnen van weleer deden. Welke woning verkies jij als paleis?

Bekijk alle woningen
Heb je een vraag? Wij staan je graag te woord
Een woning kopen? Zo werkt het!