Bereikbaarheid Zeister Enk

Zeister Enk ligt aan de westkant van Zeist op het terrein waar RaboFacet was gevestigd, tussen de Utrechtseweg en de Laan van Eikenstein. Beide lange lanen brengen je naar het centrum van Zeist. Vanuit Zeister Enk ben je ook vlot bij Utrecht Science Park (de Uithof), de stad Utrecht en de uitvalswegen. Zo rijd je snel de stad of de rest van het land in.

image alt

De auto brengt je overal…

Rijd je wijk uit, via de Sanatoriumlaan, dan ga je zo de Utrechtseweg op. Deze centrale verbindingsweg brengt je binnen 10 minuten naar Utrecht Science Park of naar de snelwegen A27 of A28. Binnen 20 minuten sta je midden in het centrum van de Domstad. En ook de vestingstad Amersfoort bereik je binnen 20 minuten.

Net als het openbaar vervoer…

Aan de Utrechtseweg, op loopafstand van je woning, vind je de bushalte. Vanuit hier stap je gemakkelijk op de buslijnen 50 of 58. Reis richting Utrecht stad of Utrecht Centraal Station. Of juist de andere kant op, richting het centrum van Zeist of station Driebergen-Zeist. Het ov brengt je eenvoudig en snel naar jouw bestemming.

image alt

Of pak je liever de fiets?

Met de fiets sta je vlot midden in het centrum van Zeist. Ben je een fervent fietser, dan is Utrecht stad ook in 40 minuten te bereiken. Op je elektrische fiets natuurlijk nog sneller! Wil je de natuur in? Het Zeisterbos bereik je in een flits en ook voor prachtige routes over de Utrechtse Heuvelrug hoef je nooit ver: start bijvoorbeeld bij Slot Zeist.

Een vraag? Wij helpen je graag
Winkels, horeca en scholen? Bekijk de voorzieningen